- sikornik
- Moderator
- Od: Bulgaria
- Reputacja : 23
Re: Kwatery w Bułgarii
Sluszna uwaga, Leon! Jako Bulgaricus z “zelazna“ pozycja w Balcziku i u Stefcza, ktory jak widze (na zdjeciu) rozwija dzialalnosc gospodarcza pod patronazem Zwiazku Sil Demokratycznych, proponuje wprowadzic pytanie do „porzadku dziennego” na najblizszym spotkaniu z miejscowymi aktywistami. Podobne reklamy sa tak samo karygodne jak serwowanie cieplego piwa w letni wieczor 
- leon1406
- Order Złotej Bakterii
- Reputacja : 13
Szanowna Pani Dyrektor , Szanowna Pani Moderator ! Bron Boze ja nie obwiniam - sikornik - za inne ceny dla cudzoziemcow, tylko zadalem pytanie czy to jest mozliwe ? Bo to sa oficjalne ceny podane przez internet a nie jakies " czeskie " bledy. Watek o podwojnych cenach chyba przegapilem ? Nie wiem czy cos takiego bylo na naszym forum ? Co do Stefcza to ceny ma takie same dla wszystkich ! Dlatego nie bede angazowal miejscowych politykow aby naprawiali bledy wlascicieli willi.
- ola19733
- Nowy użytkownik
- Reputacja : 0
Tutut napisał/a:Witam,
Ja jadę już trzeci raz do Słonecznego Brzegu a kwatery zawsze wynajmuję u tego samego właściciela. Jest to kompleks Karolina (nowy zbudowany 3 lata temu) - 5 min. od morza i 20 min. od Neseberu (piechotą). Polecam te kwatery (kuchnia z salonem i sypialnia). Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o maila i podam namiar na właściciela.
Pozdrawiam
Witam, czy mogłabym poprosić o maila i namiary na właściciela ? pozdrawiam
- Sasza
- Nowy użytkownik
Mam do wynajęcia dom w Bułgarii, w miejscowości Balczik nad morzem Czarnym. Dom ma 130 m, 3 sypialnie, 2 łazienki i wielki taras oraz ogródek. Koszt wynajęcia to 1700,- PLN za tydzień. Dom jest wyposażony we wszystko co trzeba by przyjemnie spędzić wakacje. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt: 0-501 265 222. ZAPRASZAM!
więcej informacji:
http://www.allegro.pl/item639318902_bul … kacje.html
Ostatnio edytowany przez Sasza (20-05-2009 11:08:37)
- imperia
- Użytkownik
To ja też grzecznościowo, mogę służyć pomocą w okresie sierpień wrzesień, samodzielny domek niedaleko Balczika, (sami korzystamy w lipcu). 2 sypialnie, living z rozkładana sofą, jadalnia, z wyposażoną kuchnią, pralka, dwie łazienki, ogródek, miejsce parkingowe. Cena 1200zł /tydzień Jest też zaprzyjaźniona i sprawdzona kwatera w Balcziku, polskojęzyczny właściciel. 2 pokoje 2 osobowe z łazienką, z niezależnym wejściem. 10 euro od osoby/dzień Proszę pisać na maila kkorasiak@gmail.com, lub dzwonić 605 544 954

Ostatnio edytowany przez imperia (17-06-2009 09:39:58)
- kakasia
- Nowy użytkownik
W 4 osoby jedziemy do Bułgarii na przełomie lipca/sierpnia. Zawsze jeździliśmy po kosztach do innych krajów z namiotem i spaliśmy na polach namiotowych.
Zastanawiam się czy w tym roku nie odciążyć pleców i nocować w kwaterach. Niemniej jednak nie jestem przekonana czy to dobry pomysł, nie chcemy zostać bez taniego miejsca do spania 
Drodzy znawcy, czy to naprawdę jest tak, że w Sozopolu bez problemu znajdzie się od ręki tanią kwaterę bez rezerwacji? Interesują mnie kwoty nie większe niż 13-15 lv.
A jak jest w miasteczkach typu Asenowgrad czy okolice Monastyru Rilskiego?
Mam nadzieję, że w miarę jasno wyjaśniłam sprawę:)
Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam, KS
- marta_c
- Nowy użytkownik

- Od: kraków
witam, jestem właścicielką nowo wybudowanego domu w miejscowości Kavarna , 900 metrów od plaży i 500 metrów od rynku w Kavarnie. Zainteresowanych zapraszam na stronę internetową z ofertą i kontakt telefoniczny. Wolne terminy od 15.06 do 12.07. Dodatkowe atrakcją jest 1.07 koncert zespołu SCORPIONS właśnie w Kavarnie
www.kavarna.pl tel. 607 70 00 90
- leon1406
- Order Złotej Bakterii
- Reputacja : 13
kakasia ! Moge Ci tylko doradzic ze turystyka namiotowa czy campingowa w Bulgarii nie ma sensu ! Oczywiscie wyjatkiem sa gory ale to jest logiczne. Noclegi mozna znalesc od 6-8 lewa , dlatego ten temat na naszym forum prawie nie istnieje. Bulgaria to kraj bez problemow z " nocka " bo zawsze cos znajdziesz do spania a noc w lecie to 4 godziny ! Jechac jechac !!!
- Linka1983
- Nowy użytkownik
Witam
wybieramy się w 4 osoby do Bułgarii na 14 dni na początku lipcadojazd własny. Nie mamy sprecyzowanego miejsca. Poszukujemy kwaret( może być hotel, apartament, dom, bungalow itp.)z wyżywieniem jak i bez, blisko plaży z 2 osobnymi sypialniami. Jeśli macie jakieś ciekawe oferty to proszę o maila na priv: ewelina_mazur@o2.pl
Z góry dzięki
- iwonab
- Nowy użytkownik
Witam Potrzebuje od 19 lipca do 30 lipca domu lub apartamentu lub bungalowów dla czterech rodzin czyli 15 osób w rozsądnej cenie.Byłabym wdzięczna za pomoc.Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez iwonab (03-06-2009 20:49:08)
- alojzy68
- *
- Od: Marki
Mam kilka wariantów (rejon Sloneczny Brzeg, Sveti Vlas lub Rawda). Pisz na priva: burgas@wp.pl Ceny naprawdę przyzwoite, nie jak w BP z kosmosu. Apartamenty 4-6 osobowe od 40€ na dzień, w wysokim standardzie (4 gwiazdki). Pozdrawiam
- Dorka7
- Nowy użytkownik
Hej Bardzo proszę o podanie namiarów w Kavarnie lub Bałcziku na tanie, fajne kwatery dla 4-rech osób. Z góry dziękuję. Dorka.
- glazurek
- *

Kwaterę prywatną bardzo potrzebuję na koniec lipca w Kraniewie. Kraniewo podobno jest w sam raz dla osób nie szukających głośnych atrakcji, potrzebujących spokoju, PLAŻY Z MORZEM niedaleko od kwatery i niewysokich cen. Czy może nie tylko Kraniewo? Rodzina 2+2. Chciałabym, żeby nie było drogo. Kto mógłby mi pomóc?
- Ciechu
- Nowy użytkownik
Witam,
potrzebuję kwaterę na 4-6 osób w w miejscowości będącą dobrą bazą wypadową w góry Riła lub Prim. Najlepiej początek lub środek sierpnia. A następnie na tyleż osób nad bułgarskim morzem. Poproszę o jakieś wskazówki.
pozdrawiam
- slawekkujawski
- Nowy użytkownik
Witam. Chcę z rodziną jechać na początku lipca do Bułgarii. Jadę pierwszy raz po20 latach i obawiam się czy znajdę (jadąc w ciemno) wolne kwatery za przyzwoitą cenę. Jedziemy 2 autami po 5 osób. Proszę o jakieś namiary. Dotychczas jeździłem do Chorwacji i tam z kwaterami nie ma problemów. Za pomoc z góry dziękuję.
- alis
- Nowy użytkownik
Hej, szukam namiarów na apartementy (najlepiej)/kwatery w Warnie. Chciałabym sie tam wybrać w II poł. lipca. Czy możecie coś polecić?
- sikornik
- Moderator
- Od: Bulgaria
- Reputacja : 23
- michukieras
- Nowy użytkownik
Witajcie,
W tym roku po raz pierwszy jade do Bulgarii. Wybieram sie do apartamentu w Panorama Fort w Sw Wlazie. Prosze o wszelkie info dotyczace tego apartamentu. Niestety na Forum nic nie znalazlem, a "zwiedzilem" je naprawde bardzo wnikliwie - stad rowniez decyzja : wyjazd do Bulgarii
- iza681
- Użytkownik
ola19733 napisał/a:Tutut napisał/a:Witam,
Ja jadę już trzeci raz do Słonecznego Brzegu a kwatery zawsze wynajmuję u tego samego właściciela. Jest to kompleks Karolina (nowy zbudowany 3 lata temu) - 5 min. od morza i 20 min. od Neseberu (piechotą). Polecam te kwatery (kuchnia z salonem i sypialnia). Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o maila i podam namiar na właściciela.
Pozdrawiam
Witam, czy mogłabym poprosić o maila i namiary na właściciela ? pozdrawiam
Ja też poproszę o maila i namiary pozdrawiam
- tomekemi
- Użytkownik

witam dopiero się zarejestrowałam, ale widzę, że wasza wiedza na temat wyjazdu i pobytu w Bułgarii jest suuuper. Myśle o wyjeździe samochodem do Bułgarii pierwszy raz. Szukam kwatery, apartamentu dla 3 dorosłych osób i 1 dziecka za małe pieniądze, za wszystkie propozycje i podpowiedzi z góry dziękuj mój e-mail tomek.emi@wp.pl
- ur.sus
- Użytkownik
Moi mili. Kilka dni już błądzę po forum i nic nie zdziałałem. Jeżeli może ktoś pomóc w znalezieniu kwatery/apartamentu/pokoju dla 4 osobowej rodziny to będę wdzięczny. Moi synowie już żyją wyjazdem. Moja żona też:-)) Koleżanka nam obiecała, że pomoże w organizacji wakacji lecz jej nie wyszło:-((( Jeżeli ktoś ma pomysł kub zna adres gdzie będziemy mogli spędzić 10 dni w tym pięknym kraju to proszę o kontakt: mateusz.kroc@plus.pl
Pozdrawiam
|